Sayfalar

10 Ocak 2010 Pazar

Wordpress Pop Blue Teması


Burada şöyle denmiş:

Uzun süre beğenerek kullandığım Wordpress temalarından birisidir.  Sadeliği seven birisi olarak bu temaya gerçekten çok bağlandım diyebilirim. Ama ziyaretçi arkadaşlardan gelen talepler doğrultusunda daha cafcaflı bir tema oluşturmak zorunda kaldım.
Tema çok sade bir görünüme sahip, ama hiç o kadar da sade değil doğrusu. Aslında sade dediğime bakmayın, sade demekle temanın tasarımında kullanılan grafik sayısı çok az, galiba 4-5 tane grafik kullanılmış.Bunun yanında temaya bir çok eklenti de eklemiş bulunmaktayım…

Temada kullanılan eklentiler:

Online Counter: Blogunuzda online olanların sayısını, blogunuzun kaç defa ziyaret edildiğini falan gösteren eklenti.

Feedburner: RSS ile takip edilmenizi kolaylaştıran eklenti.

SiteBilgi: Eburhan ‘ın yaptığı istatistik sitesine kolay bağlantı sağlayan kısayol. Bunun için eklentiye gerek yok. Temanın yan menüsünde çıkacak olan sitebilgi resmine tıklamanız yeterli.

Feedburner mail: Blogunuzda yazıdğınız yazıların ziyaretçiler tarafından mail abonesi olarak takip edilmesini sağlayan bir özellik. Sidebar.php de bulunan kodlarda feedburner ID ’sini değiştirip kendi ID nizi eklemenizi öneririm. Yoksa Securityhome ‘u takip ederler


Google Adsense: Yan tarafta bir de Google Adsense ekledim. Kendi reklam kodlarımı koydum. Bu reklam kodunun yerine kendi kodunuzu koyunuz. Amacım doğru yere kodunuzu yerleştirmenizi sağlamaktır. Yanlış anlaşlmasın.

Google Analytics: Ayrıca Google istatistik aracının kodlarını da koydum tema içerisine. index.php ‘de bulunan kodu kend kodunuzla değiştirmeniz yeterli.

Temayı güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. Eklenti olarak söylediklerimi wordpress.org  sitesinden arama yaparak kolaylıkla bulabilirsiniz. Eklentileri siteye yükleyip aktfleştirmeniz yetleri. Hepsinin kodları yerleştirilmiş zaten. Güle güle kullanın. Sorun olursa buradan yazabilirsiniz.

Tamayı indirmek için Buraya tıklayınız…

Temanın Demosu için Buraya tıklayınız…