Sayfalar

8 Ocak 2010 Cuma

Fotoğraf Makinesi Alırken Fiyatlara Dikkat!

Genelde iyi bir fotoğraf makinesi almak isterseniz, bu makinelerin fiyatlarının yüksek olduğunu görürsünüz.Fotoğraf makinelerinin sık sık değiştirilmesi, makine ile uyum sağlamak açısından iyi olmayacağından, hem performansı en iyi hem de fiyatı en ucuz makineyi herkes tercih eder.


Fotoğraf makinelerinin performanslarını takip etmek oldukça kolaydır.Makinenin özellikleri ve makineleri kullananların yorumlarına bakılarak makine hakkında detaylı bir bilgiye sahip olmak mümkündür.Ama fiyat konusunda aynı şeyleri söylemek imkansızdır.Bu nedenle düşük fiyatlı ve güçlü bir performansa sahip, fotoğraf makinesi almak istiyorsanız birkaç tavsiyem olacak.


1. Garantili bir ürün istiyorsanız, garantili ürünlerdeki fiyat aralığının pek fazla oynamadığını belirtmek isterim.Ancak çok iyi bir araştırma yapılırsa, 50-100 lira arasında bir indirim yakalabilir.


2. Makineye çok iyi bakacağınızı düşünüp garantisiz bir ürün almak istiyorsanız, oldukça düşük fiyatlarla karşılaşacağınıza emin olabilirsiniz.100-300 lira arasında düşüş gösteren fiyatlar, belki de istediğiniz dijital makinenin bir üst versiyonunu satın alabilmenize olanak sağlayacak.


Garantili ürünler genellikle mağaza ürünleridir.Bu yüzden onları gerçek hayatta bulabileceğiniz gibi, sanal ortamda da bulabilirsiniz.Ama sanal ortamda arama yaparak almak, daha ucuz alma imkanını elde etmek demektir.


Garantisiz ürünleri genellikle internet ortamından siprariş edebilirsiniz.Bu gibi ürünleri almak için, gittigidiyor.com gibi online alışveriş sitelerini kullanabilirsiniz.Unutmayın, ürünü alırken satın aldığınız kullanıcılarıa yapılan yorumlara ve aldığı yıldızlara dikkat edin.Böylece ürünleri sorunsuzca alacağınızdan emin olabilirsiniz.

Yazan: BEN 
Website