Sayfalar

7 Ocak 2010 Perşembe

Ekran Kartı Satın Alma Rehberi

Yeni bir ekran kartı satın almak istiyorsunuz fakat hangi özelliğe dikkat edeceğini bilmiyorsunuz. O halde sizler için hazırladığımız ekran kartı satın alma rehberine bakmanızı tavsiye ederiz.

Piyasada birçok ekran kartı mevcut. Yüzlerce marka ve model arasında hangisini seçeceğini bilmiyorsunuz? Arabirim, bellek, bağlantı, yonga hızı ve çekirdek derken bir bakmışsınız ki kafanız fazlasıyla karışmış. Buna ek olarak ekran kartını takacağınız sistemi de bilmeniz şart. Yanlış yapılan bir seçim, paranızı boşa harcatır.

SDN Editörleri, ekran kartı satın alırken en çok nelere dikkat etmeniz gerektiğini sizler için anlattı. Bellekten tutun çekirdeğin çalışma frekansı, arabirimlerden ekstra özelliklere kadar... Kutuların üstünde yazan tüm teknik verileri sizler için yorumladık.



Satın alma rehberimizde markadan bağımsız tavsiyeler veriyoruz. Teknolojilere en basit şekilde değinip, en çok nelere dikkat edilmesi gerektiğini sizlere anlatıyoruz. İhtiyaca uygun ürün seçiminin nasıl yapılacağını, hangi özellik ve fonksiyonların ne gibi avantajları olup olmadığını sizler için derledik.

Kaynak