Sayfalar

7 Ocak 2010 Perşembe

Bu Yazıcıyla Ayda 15 Bin Sayfa Basabilirsiniz!

Epson’un M1200 yazıcısıyla ayda 15 bin sayfa basabilirsiniz!

Baskı teknolojileri ve dijital görüntüleme alanının önde gelen markası Epson, ofis yazıcıları serisine AcuLaser M1200 ile yeni bir ürün ekledi. Küçük ofis ve ev kullanıcılarının ihtiyacı dikkate alınarak geliştirilen mono lazer yazıcı Aculaser M1200’ün rakiplerinin aylık çalışma kapasiteleri 10.000 sayfanın altında iken, M1200 ayda 15 bin sayfa gibi inanılmaz miktarda aylık iş kapasitesi imkanı sunuyor. Epson AcuLaser M1200 piyasaya, birkaç saniyede kağıt türünün değiştirilebildiği, çok amaçlı kağıt kapasiteli tepsisi ile birlikte sunuluyor.


Mono lazer yazıcı kategorisinde karşımıza çıkan M1200, iş ortamının hızlı temposuna ayak uyduruyor ve hızlı baskı sonuçları ortaya koyuyor. A4 boyutta, siyah-beyaz baskıda sunduğu kullanım kolaylığıyla ön plana çıkan bu yeni lazer yazıcı, yoğun ofis baskı çözümleri için mükemmel bir seçenek… Aynı zamanda ekonomik fiyatıyla dikkat çeken AcuLaser M1200’e 90 Euro+KDV ‘ye sahip olabilirsiniz.

Modern ofislerde kullanıcının ihtiyaçlarına özel geliştirdiği yeni yüksek kalite çözümleriyle Epson, kişisel yazıcı pazarına yepyeni bir kişisel ofis mono lazer yazıcıyı kullanıma sunuyor; Epson AcuLaser M1200. Dakikada 20 sayfalık siyah-beyaz A4 baskı alabilen M1200, profesyonel baskı kalitesinde 600 dpi çözünürlüğe kadar kaliteli sonuçlar sunabiliyor. Kompakt bir masaüstü yazıcısı olan M1200, home-ofis ve küçük ofis ortamlarına rahatça uyum sağlayabiliyor.


Epson AcuLaser M1200 özellikle küçük ofisler ve home-ofisler için mükemmel bir baskı çözüm ortağı olarak tasarlanmıştır. Pazardaki çoğu yazıcının aylık baskı kapasitesi 10.000 sayfanın altında iken, Aculaser M1200’ün ulaştığı aylık iş hacmi ise 15.000 sayfadır. Temel baskı ihtiyacını karşılayan Aculaser M1200, uygun fiyatının yanı sıra baskı maliyetinin düşük olması da bir başka artısı. Aculaser M1200’ün 1800 sayfa ve 3200 sayfa kapasitedeki 2 toner tipi kullanıcıların tercihine sunuluyor.

Windows ve Mac gibi, tüm ortak işletim sistemleriyle uyumlu olan Epson AcuLaser M1200 beraberinde standart olarak USB ve paralel arabirimler de sunuluyor. Böylece herhangi bir bilgisayara kolayca bağlanması sağlanıyor.

Geri dönüşüm için Epson, kartuşları kapınızdan topluyor…

Epson, tüm ürünlerinde ve üretim süreçleri stratejisinde, çevreye ve onun geleceğine büyük bir bağlılık ile hareket ediyor. Örneğin; ücretsiz Kartuş Toplama hizmeti ile kartuşlar, güvenilir ve çevreye duyarlı bir şekilde geri dönüştürülüyor. Geri kazanım ve Geri dönüşüm Teşvik Programı sayesinde kullanıcı, daha sonra boş kartuşunu geri vermek üzere anlaşma yaparak Epson kartuşunu daha düşük fiyata satın alabiliyor.

Kaynak