Sayfalar

7 Ocak 2010 Perşembe

Facebook cebe Bedava mı?

Cepten Facebook'a girerken servis sağlayıcısının bir bedel alması önlenebilir mi?

Gerek Türkiye'de, gerekse dünya genelinde en çok ziyaret edilen sosyal ağ Facebook hakkında ilginç bir kampanya başlatıldı. Gnçtrkcll sitesinde yapılan açıklamada kullanıcılardan cepten Facebook'un ücretsiz olarak kullanıcılara hizmet sunmasını sağlamak için oy vermeleri isteniyor.

Sitede yapılan duyuruda belirtildiğine göre tık sayısı bir milyona ulaştığında cepten Facebook ücretsiz olacak. Ancak; uygulamayı sabahlara kadar kullanmak mı ücretsiz olacak, yoksa uygulamayı indirirken, "sizden turkcell-im'e bağlanarak indirdiğiniz bu uygulamadan ücret almayacağız" şeklinde bir bildirimle mi karşılaşacağız bilmiyoruz.

Sonuç olarak denemeye değer. Haydi, toplayın eşi dostu, buraya tıklayın.

Farkettiğimiz üzere oy verdikten sonra sayfayı yenilemek suretiyle defalarca oy verebiliyorsunuz. Şayet gerçekten Facebook'un bedava olmasını deli gibi istiyorsanız, bu yöntemle sabahlara kadar oy verebilirsiniz.

Aynı zamanda siteye girdikten sonra karşınıza gelen oy verme butonuna tıkladıktan sonra "İşte Budur! Gençliğin Gücü Herşeye Yeter!" yazılı butonda da imla hatası tespit ettiğimizi belirtmek istiyoruz. Tabii o kadar da acımasız olmamak gerekiyor, ancak yine de biz söyleyelim.

Oğuzhan Öztürk