Sayfalar

7 Aralık 2009 Pazartesi

Nikon'dan Beklenen SLR Fotoğraf Makinası


Nikon D3S yutrdışında satışa çıktı.

Nikon'un uzun süredir beklenen yeni dijital fotoğraf makinesi D3S, görücüye çıktı. 12.1 megapiksellik çözünürlüğe sahip D3S, fotoğraf ve video çekiminde profesyonelliğe adım atmak isteyenler için tasarlandı. Cihazdaki bir başka yeni özellik; üç inçlik LCD ekranının yanında ek olarak LCD paneli olması. D3S, saniyede 24 kare çekim yapabiliyor. Yurtdışı satış fiyatı 5 bin 200 dolar.

(06 Aralık 2009 Pazar)

Nikon D3S Tanıtımı

Nikon D3S profesyonel dijital SLR fotoğraf makinesi : Nikon, FX format dijital SLR kamera ürün serisinin amiral gemisi niteliğindeki yeni modeli Nikon D3s DSLR fotoğraf makinesini tanıttı. Bütün dünya tarafından büyük beğeni ile karşılanan Nikon D3 modelinin temelleri üzerine yapılandırılan yeni Nikon D3s dijital SLR fotoğraf makinesi Nikon'un FX-format serisini yeni bir seviyeye taşıyor. Nikon D3S fotoğraf makinesi ISO 200 ve ISO 12800 arasındaki ışık hassasiyet değerleri, mükemmel noise kontrolü ve geniş dinamik alanı ile dikkat çekiyor. Nikon D3s DSLR kameranın en çok ilgi çekecek olan özelliği ise ISO 102,400 kullanımına olanak tanıyan Hi-3 ISO fonksiyonu.
D3s body

Nikon D3s FX-format SLR fotoğraf makinesi
Nikon D3S profesyonel fotoğraf makinesi zengin kontrastlı veya aydınlık nesnelerin çekimini yaparken Active D-Lighting kullanımında beş farklı seçenek sunuyor. Kullanıcılar kameranın Active D-Lighting fonksiyonunda yeni Auto otomatik seçeneğinin yanı sıra Extra High, High, Normal ve Low'dan oluşan dört seçeneğe daha sahipler.

Nikon D3 s

Nikon D3s DSLR ile profesyonel fotoğrafçılık
Nikon'un amiral gemisi modeli Nikon D3s saniyede 9 kare seri çekim hızı ile son derece üstün bir seri çekim hızı sergiliyor. Nikon D3S DSLR kamera 720p görüntü kalitesinde ve saniyede 24 kare ile Motion JPEG formatında sesli video kaydedebiliyor. Motion JPEG dosya formatı her bir video karesinin ayrı ayrı elde edilmesini sağlayan kendine özgü 'Save Selected' özelliğiyle kullanıcıların diledikleri gibi özgürce video kayıt yapmalarına imkân tanıyor.

D3s DSLR kamera

12.1 megapiksel Nikon D3s sensör
Nikon D3S dijital SLR fotoğraf makinesi tamamen yeni baştan tasarlanmış olan 12.1 megapiksel efektif çözünürlükte bir görüntü sensörüne sahip. Geniş piksel aralığı eşliğinde tamamen yenilenmiş içyapı Nikon D3S'nin daha önce çekim yapmanın imkânsız olduğu düşülen loş ışıklı ortamlarda fotoğraf çekilebilmesine olanak tanıyor. Nikon D3S DSLR fotoğraf makinesinin loş ışık fotoğrafçılığındaki inanılmaz kapasitesinin bir diğer kanıtı da ilave üç ISO ayarı sunarak Hi-3 yani ISO 102,400 gibi çarpıcı bir ışık hassasiyeti değeri ile çekim yapmaya imkân vermesi.

Nikon D3s dijital SLR

Nikon D3s dijital SLR - Sessiz deklanşör özelliği
Nikon'un yeni modeli Nikon D3S DSLR kamera yeni Sessiz Deklanşör modu ayna hareketinden kaynaklanan mekanizma sesinin azalmasını sağlıyor. Vahşi doğa fotoğrafçılığı ve benzeri durumlar için son derece kullanışlı olan bu fonksiyon deklanşör sesinin çekimi yapılan nesnenin dikkatini dağıtmasını engelliyor. Nikon D3S kameranın bu özelliği de Nikon D3 serisi kullanan fotoğrafçılardan elde edilen geribildirimler göz önünde tutularak geliştirilmiş.

Nikon D3s Dijitalkamera
Nikon D3s dijital kamera

D3 s
D3 s

Nikon D3s lens
Nikon D3s lens

Nikon D3s DSLR
Nikon D3s DSLR

Nikon D3s flash
Nikon D3s flaş

Nikon D3s penta prizma
Nikon D3s penta prizma

Nikon D3s Kablosuz Bağlantı
Nikon D3s Kablosuz Bağlantı

Nikon Kamera Gövdesi
Nikon Kamera Gövdesi

Nikon D3s Şarj Cihazı
Nikon D3s Şarj Cihazı

Nikon D3s Dijital Fotoğraf Makinesi
Nikon D3s Dijital Fotoğraf Makinesi

Nikon D3s Görüntü Sensörü
Nikon D3s Görüntü Sensörü

Nikon D3s Obtüratör
Nikon D3s Obtüratör

Nikon D3s multicam
Nikon D3s MultiCAM

Nikon D3s Aksesuarları
Nikon D3s Aksesuarları

Nikon D3s aksesuarı
Nikon D3s Aksesuarı


Nikon D3s dijital SLR kamera
Nikon D3s dijital SLR kamera

Yeni Nikon dijital SLR
Yeni Nikon dijital SLR