Sayfalar

13 Aralık 2009 Pazar

Altın Cep Telefonu


İnsanların altına olan rağbetlerini bir türlü anlayabilmiş değilim.Demir gibi bir metali hayatta daha çok kullanmamıza rağmen, demire altın kadar değer verilmemesi, insanın kıymet bilmezliğini ortaya koyuyor.Tabi bunlar benim kişisel görüşüm.Ama bu cep telefonu çok güzel görünüyor demirden olsa güzel olur muydu, derseniz...Altını size güzel gösteren sadece altının reklamının çok fazla yapılmasıdır derim.Bu da kişisel görüşümdür :)

Nokia yüksek bir ihtimalle 2010'un ilk çeyreğinde ince tasarımlı, 5 Megapiksel kameralı 6700 classic cep telefonunun altın kaplamalı sürümünü (Gold) piyasaya sürmek istiyor.

Reghardware.co.uk internet portalına göre Lüks sürüm, 18 ayar altınla özelleştirilecek ve sözleşmesiz olarak 370 Euro'ya (yurtdışı) satılacak. Nokia'nın kendisi henüz lüks cep telefonu hakkında resmi bir açıklama yapmadı.

Klasik 6700 şu sıralara 259 Euro + KDV'ye satılıyor. Telefon şık tasarımı, rahat kullanımı ve iyi akustik değerleriyle dikkat çekiyor. 6700 classic uygun organize etme özellikleri, multimedya donanımı ve 5 Megapiksel kamerası ile günlük işlerinizde sizi yalnız bırakmıyor.

6700 classic'in Türkiye fiyatı hepsiburada.com baz alınarak belirtilmiştir.