Sayfalar

4 Mart 2010 Perşembe

Toshiba'dan Mobil Tamamlayıcı Mini Notebook

Mini notebookların, tam donanımlı notebooklara karşı inanılmaz yükselişi hep bir tartışma konusu oldu. Bu iki ürün arasındaki teknik özelliklerde, fiyat farkı da satın alma kararı vermekte etkili değildi. Bu noktada Toshiba kullanıcının ihtiyacını belirledi ve bu ihtiyacın üzerine ışık tuttu.

Toshiba'nın yapmış olduğu ankete göre çoğu kullanıcı mini-notebookları, mobil olmalarını sağladıkları için var olan notebooklarının yanında tamamlayıcı ürün olarak alıp kullanıyor. Fiyatları sayesinde dışarıda her türlü aktiviteyi yapabilme şansına sahip olma fırsatını mini notebooklar sunuyor.

Kişisel değerleri tamamlayıcı

Taşınabilirliğin, güçten daha önemli olduğu noktalarda mini-notebooklar tam bir kişisel tamamlayıcı. Neredeyse cebe sığabilecek boyutu, düşük ağırlığı, dahili 3G özelliği ve kolay bağlanabilirliği ev dışında kullanım rahatlığı ile masaüstü yada tam donanımlı olması ürünü özel kılıyor.

Kullanım alanlarını düşünün

Toshiba'nını yaptığı açıklamaya göre, İngiltere'de bir okulda 2 binden fazla öğrenci şu anda kişisel uygulamaları için Toshiba mini notebook kullanmakta. Okulda, okul dışında, ödevlerini yaparken rahatlıkla kullanabiliyorlar. Okul müdürü Chris Foreman mini notebookların kolay taşınabilmesi nedeni ile çok kullanışlı olduğunu ayrıca sağlamlığı sayesinde şu ana kadar hiç bozulmadığını ve hiç geri dönüş almadıklarını söyledi.

Yüksek Kalite ve benzersiz tasarım

Toshiba diğer ürünlerinde olduğu gibi mini notebooklarda da kalite ilkesine sadık kaldığğını belirtiyor. Essen Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Andreas Huber, senelerdir Toshiba kullandığını ve kalitesinin kendi değerleri ve satın alma kriterleri arasında bir yer bulduğunu, piyasada ancak Toshiba mini notebook'u görünce karar vererek alabildiği ifade ediliyor.

Mini-notebooklar birlikte çalışan cihazlar dünyasının bir parçası

Toshiba, yapılan araştırmanın mini notebookların sadece tamamlayıcı ürünler olarak kabul edildiğini ve bunun Toshiba'yı bir çok cihaz ile bağlantılı olarak çalışabilen, kullanıcının ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık veren bir cihaz üretmeye sevk ettiğini gösteriyor.

Toshiba mini NB200 - En yeni mobil tamamlayıcı

Toshiba'nın yeni NB200 mini notebook'u yapılan araştırmalar sonucu, kullanıcıların ihtiyaçlarına tam anlamı ile cevap verecek şekilde üretildi. Rahat taşınabilirlik, kolay kullanım, sağlamlık, kolay bağlanabilirlik ürünün kullanıcıya sunduklarından bazıları. Bütün bunlar dikkat çekici ve şık bir şekilde tasarlanmış kasasının içinde. Ayrıca NB200, dijital yaşam tarzına sahip olan herkesi ideal bir mobil tamamlayıcı yapıyor.

Ürünün fiyatı: 599 usd+kdv